Idalotta K

Idalotta

Olen Idalotta, kuuden lapsen äiti Pusulasta. Olen valokuvannut harrastusmielessä vuosikausia, mutta sitten syttyi kipinä tehdä harrastuksesta ammatti ja tällä tiellä ollaan. Vapaa-ajalla kierrän kirpputoreja, sisustan sekä retkeilemme luonnossa perheeni kanssa. Edellämainituista saan paljon inspiraatiota, jota käytän valokuvauksessa apuna.

Palvelut

Tahdotko tallentaa elämäsi pieniä hetkiä kuvamuistoiksi. Kuvaan toiveidesi mukaan uniikit lapsi-, sisarus-, ja perhekuvat miljöössä, kotonasi, tai omassa kotistudiossani. Otan mielelläni vastaan myös muita kuvaustoiveita, kuten eläinkuvia tms. Kysy rohkeasti tarjousta.
Kuvaustyylini on rento, ja toiveeni on, että kuvattavat pystyvät olemaan kuvauksissa täysin omana itsenään. Kuuntelen mielelläni asiakkaan toiveita kuvausten suhteen, mutta minulla on myös paljon omia ideoita, joita voimme hyödyntää.

Saat valita kuvat vedosgalleriasta, ja toimitan ne sinulle hyvälaatuisina jpg-tiedostoina, joista voit vapaasti teettää haluamiasi kuvatuotteita omaan käyttöön. Kauttani saat myös tilattua erikokoisia printtejä kuvista.

Lapsuus on nopeasti ohikiitävä aika, ja siitä tallennan kuvamuistoiksi pienen hetken jota voitte yhdessä myöhemmin muistella.
Sisaruskuvauksessa pyrin tuomaan jokaisen lapsen esille sellaisena kuin hän on, omiensa keskellä.
Perhe on se jonka sisällä kaikki saavat olla sitä mitä on. Otan perheestänne kuvat, joissa jokainen saa loistaa omana itsenään. Myös perheen lemmikit voivat tulla kuvaukseen.
Kihlaparit, vuosipäivää juhlivat parit, hyvän päivän parikuvat.. Syy voi olla mikä vain, kun otan teistä kuvat kahden.
Valmistujaiset, ripille pääsy, syntymäpäivät... Aina on hyvä syy kuvauttaa itsensä. Kuvat sopivat esim. kiitoskorteiksi.